Politica de retur

Politica de retur

In cazul in care ai cumparat un produs din cadrul magazinului nostru online și nu ești complet mulțumit de achizitia facuta, il poti returna in termen de 14 zile de la data la care ai primit produsul, fară să fie necesar sa justifici decizia ta. Trebuie doar sa completezi formularul de retur și să il trimiți pe adresa de email: promotionale@tropeum.ro

CLICK AICI PENTRU A DESCARCA FORMULARUL DE RETUR

De asemenea, poti returna un produs daca:

  • Produsul prezintă deteriorări  
  • Produsele au fost livrate sau facturate gresit
  • Produsele prezinta defecte de fabricație

Pentru a returna un produs achizitionat din magazinul nostru online, te rugăm, sa te asiguri că sunt indeplinite urmatoarele condiții:

  • Produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, în ambalajul original  și însoțite de toate accesoriile si documentele originale, cu etichetele intacte, fara niciun fel de uzura fizică sau tehnica. In caz contrar, returnarea va fi refuzată.  
  • La primirea produsului returnat echipa noastră va face o analiza amănuntita asupra starii fizice și de functionare, iar în urma analizei se va intocmi un proces verbal de retur și in termen de 7 zile iți vom comunica cele constate.
  • Produsele returnate trebuie insoțite de copia documentelor de achiziție si certificatele de garanție.

Daca toate condițiile de mai sus sunt indeplinite cumulat, sumele achitate pentru achiziția produsului, iți vor fi returnate in termen de 30 de zile de la data denunțarii in scris a contractului, impreuna cu facturile fiscale de stornare si alte documente necesare, după cum este cazul. Sumele vor fi returnate prin intermediul unui virament bancar in contul pe care ni-l vei furniza in formularul de retur.

Dupa returnarea produsului poți opta fie pentru returnarea sumei integrale, returnarea unei sume partiale și inlocuirea cu un produs mai ieftin sau inlocuirea cu un produs mai scump.

Costurile returnarii produselor vor fi suportate de catre Client.

Conditiile in care poti returna un produs achizitionat sunt urmatoarele

  • Nu se pot returna produse aduse pe comanda, exceptie facand produsele care prezinta deteriori sau defecte de fabricatie; produsele livrate sau facturate greșit.
  • Produsele ce includ personalizare nu se supun returului si trebui achitate integral in avans. Fiecare caz de retur trebuie discutat in mod punctual, urmand ca situatia sa fie rezolvata de comun acord.
  • Daca se returneaza produse ale caror consumabile au fost desigilate, vei plati costul consumabilelor conform listei noastre de prețuri.
  • De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Returnarea produselor in cadrul magazinului online Tropeum se face in baza OUG Nr. 34/2014, art. 9, alin. 1.
Actul legislativ poate fi consultat AICI