Cum lucram cu clientii nostri

De ce merita sa colaborezi cu Tropeum?
Pentru ca ii ajutam pe clientii nostri sa identifice cadouri corporate sau produse pentru promovare adecvate proiectelor pe care le organizeaza, iar in felul acesta vor putea sa se diferentieze, sa puna mai bine in valoare brandul, imaginea pe companiei.
Pentru noi, produsele promotionale si productia publicitara inseamna idei frumoase si creative, valoroase pentru client.


De ce puteti avea incredere in Tropeum?
Pentru ca Tropeum este de peste 20 ani pe piata romaneasca, iar in toata aceasta perioada desi am trecut atat perioade de boom economic, dar si prin numeroase perioade cu criz economice, politice sau cu fenomene naturale extreme, nu doar ca am supravietuit, dar ne-am si dezvoltat. Iar dezvoltarea noastra in toata aceasta perioada s-a bazat pe parteneriatele de lunga durata pe care le-am stabilit atat cu clientii, dar si cu furnizorii nostri.


Care este secretul serviciilor atat de variate si rapide?
Executam marea majoritate a lucrarilor in atelierele proprii, care sunt dotate cu echipamente moderne in domeniile printului digital policrom UV sau cu solvent, al gravurii elegante cu diamantul sau laser, serigrafiei, tampografiei, embosarii, tiparului etc.


Cum garantam calitatea produselor si serviciilor noastre?
Tropeum a implementat si mentine standardul de calitate ISO 9001 - iar asta inseamna ca avem proceduri clare pentru receptia si personalizarea obiectelor, pentru verificarea si esantionarea AQL a loturilor, astfel incat produsele vor fi imprimate frumos, conform specificatiilor dumneavoastra, in cantitatea comandata si livrate la timp.


Cum lucram cu clientii nostri care folosesc serviile de imprimare/personalizare?

 1. Ne trimiteti cererea de oferta
 2. Va raspundem intotdeauna in maxim 24h
 3. Incheiem contractul si ne transmiteti comanda
 4. Producem o mostra sau o simulare virtuala pe care le trimitem pentru aprobare
 5. Primim aprobarea dumneavoastra, iar apoi incepem productia
 6. Va trimitem produsele frumos imprimate, in cantitatea ceruta si la timp

 

Detalii tehnice utile
 • Simulari grafice
  Inainte de executia propriu zisa a branding-ului unor promotionale sau a unui mesh sau banner spre exemplu, intotdeauna pregatim si trimitem spre aprobare clientului o simulare virtuala, pe baza graficii trimise
 • Grafica
  Pentru a putea onora comenzile in cele mai bune conditii, lucram cu soft licentiat. Pentru a face imprimari perfecte este necesar sa primim machetele in Corel Draw 13 sau Adobe Illustrator. Pentru clientii care nu dispun de o macheta la aceste standarde, oferim noi aceste servicii.
 • Culorile
  In cazul in care culoarea logo-ului dumneavoastra nu este negru, alb sau argintiu, trebuie sa ne trimiteti codul Pantone - Solid Coated. Daca materialul pe care imprimam este colorat, atunci trebuie luat in calcul faptul ca sub logo, trebuie imprimat un fond alb, in acest caz trebuie sa luati in calcul si costul acestei culori.

 

Tehnologii de personalizare disponibile
 • GRAVURA
  • ​Gravura clasica
   Realizata cu diamantul sau freza, este una dintre cele mai elegante tehnici de personalizare a obiectelor, a fost folosita initial doar de maesterii bijutieri sau ceasornicari pentru a inobila si a da personalitate podoabelor pe care le realizau.
   Noi, Tropeum, dispunem de tehnologie ultra performanta si putem face imprimari de o eleganta si acuratete extraordinare, care ne ajuta sa punem mai bine in valoare brandul si imaginea clientului. Putem imprima pe inox, aluminiu, alama, cupru, sticla, metal vopsit in camp electrostatic, otel etc.
   Putem realiza deasemenea matrite din magneziu, aluminiu, cupru, alama, zamac.
  • Gravura laser
   Este una dintre tehnologiile de personalizare moderne si ne permite sa realizam imprimari frumoase si durabile pe lemn, pluta, piele, panza, ABS, plexiglass etc. Dimensiune maxima: 460 x 305 mm
    
 • PRINT DIGITAL POLICROM UV SAU CU SOLVENT
  Tehnologie de ultima ora, care ne permite sa imprimam cu mare acuratete fotografii sau policromii complexe chiar si in tiraje mici 1-5 buc la un pret rezonabil. Dimensiunea maxima a obiectului ce poate fi imprimat astfel este dimensiunea unui format A3 (290mm x 420mm) cu o inaltime a obiectului de maxim 150 mm.
  ​Suplimentar putem printa cu:
  • alb, ceea ce inseamna ca putem imprima foarte bine si pe obiecte de culoare inchisa, care sunt extrem de dificil de imprimat prin procedeele clasice
  • lac selectiv pe produse promotionale, pentru a scoate mai mult in evidenta logo-ul sau sloganul.
    
 • SERIGRAFIE
  Varianta arhi-cunoscuta, economica si super rezistenta de imprimare pe suprafete plane, pe materiale textile, sau plastic, sticla, lemn, ceramica etc.
  • Serigrafie directa
   Cerneala se aplica direct pe produs prin sita cu ajutorul racletei. Detinem un echipament automat de serigrafie, care ne permite sa imprimam pana la 8 culori. Putem imprima foarte frumos si repede astfel: tricouri, umbrele, pixuri, brichete, ceasuri, autocolant, sepci etc.
  • Serigrafie transfer(indirect):
   Logo-ul este imprimat pe hartia de transfer, dupa care acesta se aplica pe produs cu ajutorul unei prese termice, acest procedeu este utilizat in special pentru imprimarea confectiilor textile (sepci, genti, rucsacuri, borsete etc).
    
 • TAMPOGRAFIE
  Tehnologie prin intermediul careia se pot realiza imprimari la una sau mai multe culori, pe suprafete plane sau curbe.
  Dimensiunile maxime ale logoului imprimat prin tampografie: 60mm x 60 mm.
  Tampografia este utilizata pentru personalizarea logo-urilor mai mici pe obiecte din plastic (pixuri, brichete etc), metal, lemn, piele naturala si artificiala, sticla, ceramica etc.
   
 • TIMBRU SEC, FOLIO, EMSOSS
  Tehnologie de imprimare in relief sau in profunzime care permite decorarea articolelor de piele, hartie, carton, PVC etc.
  Format maxim 120mmx120mm.
   
 • TRANSFER TERMIC DE PRINT DIGITAL
  Tehnologie recenta care ne permite imprimarea in policromie a obiectelor textile, a celor din ceramica, sticla, inox, metal vopsit etc.
  Format maxim A3.
   
 • TIPAR DIGITAL
  Tehnologie care ne permite sa realizam lucrari tipografice la cel mai inalt standard din domeniu, inclusiv tipar date variabile. Putem tipari o gama foarte larga de produse: flyere, brosuri, carti de vizita, reviste, dar si documente cu date variabile: scrisori adresate, instiintari de plata, somatii de plata etc.
  Format maxim de tipar: 485mm x 330mm.

 

Ramanem deschisi oricarei sugestii de imbunatatire a portofoliului de servicii sau produse. Asteptam recomandarile dumneavoastra la e-mail: promotionale@tropeum.ro