Companie

Experienta de mai mult de 20 de ani pe piata romaneasca ne-a invatat ca cel mai important este sa ne cunoastem clientii si sa facem tot posibilul pentru a raspunde adecvat nevoilor lor. De aceea, acest principiu a devenit filosofia noastra de business.

Cautam sa intelegem cat mai bine nevoile clientilor nostri si sa contribuim activ la succesul proiectelor lor. Tropeum a crescut datorita relatiilor de lunga durata pe care le-a stabilit cu fiecare client in parte.

Chiar si tehnologizarea firmei s-a facut dupa acelasi principiu. De exemplu, atunci cand nu am putut onora la cel mai inalt nivel solicitarile unui client, am cumparat noi echipamente, pentru ca pe viitor sa putem raspunde cererilor asa cum se cuvine. Asa am ajuns ca astazi sa avem ateliere proprii, cu cele mai moderne tehnologii, care ne permit sa realizam imprimari sofisticate si elegante.

In general, succesul unei afaceri se masoara in bani (si sigur, banii sunt importanti). In plus, noi masuram succesul afacerii prin durabilitatea relatiilor cu clientii si multumirea acestora.

Tocmai pentru ca activam intr-o piata caracterizata de instabilitate, cum este cea romaneasca, am ales valori precum increderea, eficacitatea si inovatia, ca fiind definitorii pentru brandul Tropeum.

Aceste valori nu ar insemna nimic daca ar ramane doar exprimate la nivel declarativ. Noi am ales sa ni le asumam, deschis si onest. Asa a aparut Contractul de Incredere, un angajament pe care Tropeum si-l asuma cu clientii sai. Ce ne asumam prin acest contract:

 • Consultanta pentru o alegere informata
  Suntem partenerii tai de la bun inceput. Specialistii nostri iti ofera toate detaliile si explicatiile necesare pentru ca tu sa poti face cele mai potrivite alegeri.
   
 • Corectitudine in executie
  Stabilim impreuna detaliile si respectam ce am stabilit.
   
 • Fara timp pierdut cu drumuri dupa materiale
  Furnizam noi toate materialele de promovare necesare. Tu nu vei face nici un efort in directia asta.
   
 • Fara costuri suplimentare
  Intocmim un deviz corect. Astfel limitam riscul de a risipi bani cu materiale in plus si controlam sa nu existe costuri suplimentare.
   
 • Suntem parolisti in ceea ce priveste timpul de executie si livrarea
  Termenul de livrare este strict respectat, in plus, te tinem informat cu progresul pe care il facem in onorarea comenzii.
   
 • Punctualitate si respect
  Echipa Tropeum este punctuala si trateaza cu respect beneficiarul si proiectele sale.
   
 • O relatie buna si dupa incheierea proiectului
  Ramanem la dispozitia ta pentru orice alte solicitari sau comenzi.

 

Echipa Tropeum nu va face false promisiuni de tip slogan, goale de continut, de genul „clientul nostru, stapanul nostru” sau „cel mai bun raport calitate pret”, ci promovam sinceritatea si onestitatea in comunicare, cultivand doar parteneriate si relatii de durata, de tip win-win.Iata inca 4 informatii despre noi, care merita luate in seama din perspectiva clientului:

De ce merita sa colaborezi cu Tropeum?
Pentru ca indeplinirea nevoilor clientilor nostri este o prioritate pentru noi. Pentru ca ii ajutam pe clientii nostri sa se diferentieze si sa puna mai bine in valoare brandul si imaginea companiei. Pentru noi, personalizarea obiectelor promotionale si productia publicitara inseamna idei frumoase si creative, valoroase pentru client.

De ce puteti avea incredere in Tropeum?
Pentru ca Tropeum este de peste 20 ani pe piata romaneasca, iar asta este important pentru ca in toata aceasta perioada, in care au avut loc crize de tot felul, economice, politice, nu doar ca am supravietuit, ci ne-am si dezvoltat. Dezvoltarea noasta bazandu-se pe construirea unor parteneriate de lunga durata cu toti colaboratorii nostri, onorand toate angajamentele facute atat cu clientii cat si cu furnizorii nostri.

Care este secretul serviciilor atat de variate si rapide?
Executam majoritatea lucrarilor in atelierul propriu, care este dotat cu tehnologii moderne in domeniile printului digital policrom UV sau cu solvent, al gravurii elegante cu diamantul sau laser, serigrafiei, tampografiei, timbrului sec, print de mari dimensiuni etc.

Cum garantam calitatea produselor si serviciilor noastre?
Tropeum a implementat si mentine standardul de calitate ISO 9001 inca din 2006 - iar asta inseamna ca avem proceduri clare pentru receptia si personalizarea obiectelor, pentru verificarea si esantionarea AQL a loturilor, astfel incat produsele promotionale vor fi imprimate frumos, conform specificatiilor dumneavoastra, in cantitatea comandata si livrate la timp.