• Home
  • Cum lucram cu clientii nostri ?

Cum lucram cu clientii nostri ?

De ce merită să colaborezi cu Tropeum?

Pentru că îi ajutam pe clientii nostri să identifice cadouri corporate sau produse pentru promovare adecvate proiectelor pe care le organizeaza, iar in felul acesta vor putea sa se diferentieze, să pună mai bine in valoare brandul, imaginea pe companiei.

Pentru noi,  produsele promoționale și producția publicitară inseamnă idei frumoase și creative, valoroase pentru client.

 

De ce puteți avea incredere in Tropeum?

Pentru că Tropeum este de peste 20 ani pe piața romanească, iar in toata această perioadă deși am trecut atât perioade de boom economic, dar și prin numeroase perioade cu crize economice, politice sau cu fenomene naturale extreme, nu doar  ca am supravietuit, dar ne-am și dezvoltat. Iar dezvoltarea noastra in toata această perioada s-a bazat pe parteneriatele de lunga durată pe care le-am stabilit atât cu clientii, dar și cu furnizorii noștri.

 

Care este secretul serviciilor atât de variate și rapide?

Executam marea majoritate a lucrărilor in atelierele proprii, care sunt dotate cu echipamente moderne în domeniile printului digital policrom UV sau cu solvent, al gravurii elegante cu diamantul sau laser, serigrafiei, tampografiei, embosarii, tiparului etc.

 

Cum garantăm calitatea produselor și serviciilor noastre?

Tropeum a implementat și menține standardul de calitate ISO 9001 – iar asta inseamna ca avem proceduri clare pentru recepția și personalizarea obiectelor, pentru verificarea și eșantionarea AQL a loturilor, astfel incat produsele vor fi imprimate frumos, conform specificațiilor dumneavoastră, in cantitatea comandată și livrate la timp.

 

Cum lucram cu clientii nostri care folosesc serviile de imprimare/personalizare?

1.   Ne trimiteți cererea de oferta;

2.   Va raspundem intotdeauna in maxim 24 h;

3.   Incheiem contractul și ne transmiteti comanda;

4.   Producem o mostra sau o simulare virtuala pe care le trimitem pentru aprobare;

5.   Primim aprobarea dumneavoastră, iar apoi incepem producția;

6.  Vă trimitem produsele frumos imprimate, in cantitatea ceruta și la timp;

 

Detalii tehnice utile:

·      Simulări grafice  

Inainte de execuția propriu zisă a branding-ului unor promoționale sau a unui mesh sau banner spre exemplu, intotdeauna pregătim și trimitem spre aprobare clientului o simulare virtuală, pe baza graficii trimise.

 

·      Grafica

Pentru a putea onora comenzile în cele mai bune condiții, lucram cu soft licențiat. Pentru a face imprimari perfecte este necesar sa primim machetele in Corel Draw 13 sau Adobe Ilustrator. Pentru clienții care nu dispun de o macheta la aceste standarde, oferim noi aceste servicii.

 

·      Culorile

In cazul in care culoarea logoului dumneavoastra nu este negru, alb sau argintiu, trebuie sa ne trimiteti codul Pantone - Solid Coated. Daca materialul pe care imprimam este colorat, atunci trebuie luat in calcul faptul ca sub logo, trebuie imprimat un fond alb, in acest caz trebuie sa luati in calcul si costul acestei culori.

 

Tehnologii de personalizare disponibile 

· Gravura:

o   Gravura clasica  realizată cu diamantul sau freza, este una dintre cele mai elegante tehnici de personalizare a obiectelor, a fost folosită inițial doar de maeșterii bijutieri sau ceasornicari pentru a înobila și a da personalitate podoabelor pe care le realizau.

Noi, Tropeum, dispunem de tehnologie ultra performanta si putem face imprimări de o eleganța si acuratete extraordinare, care ne ajuta sa punem mai bine in valoare brandul si imaginea clientului. Putem imprima pe inox, aluminiu, alamă, cupru, sticlă, metal  vopsit in camp electrostatic, oțel etc.

Putem realiza deasemenea matrițe din magneziu, aluminiu, cupru, alama, zamac.

 

o   Gravura laser - este una dintre tehnologiile de personalizare moderne ăi ne permite sa realizăm imprimări frumoase și durabile pe lemn, pluta, piele, panza, ABS, plexiglass, etc. Dimensiune maxima: 460 x 305 mm

 

Si cu diacritice:

·      Print digital policrom  UV  sau cu solvent

 Tehnologie de ultimă ora, care ne permite să imprimăm cu mare acuratețe fotografii sau policromii complexe chiar și în tiraje mici 1-5 buc la un preț rezonabil. Dimensiunea maxima a obiectului ce poate fi imprimat astfel este dimensiunea unui format A3(290mmx420mm) cu o inalțime a obiectului de maxim 150 mm.

Suplimentar putem printa cu:

  • alb, ceea ce inseamna ca putem imprima foarte bine si pe obiecte de culoare inchisa, care sunt extrem de dificil de imprimat prin procedeele clasice
  • lac selectiv pe produse promoționale, pentru a scoate mai mult in evidență logo-ul sau sloganul;

 

·      Serigrafie - Varianta arhi-cunoscuta, economică si super rezistenta de imprimare pe suprafețe plane, pe materiale textile, sau plastic, sticla, lemn, ceramica etc.

  • Serigrafie directa: cerneala se aplica direct pe produs prin sita cu ajutorul racletei. Detinem un echipament automat de serigrafie, care ne permite sa imprimam pana la 8 culori. Putem imprima foarte frumos si repede astfel: tricouri, umbrele, pixuri, brichete, ceasuri , autocolant, sepci etc.
  • Serigrafie transfer (indirect): Logo-ul este imprimat pe hârtia de transfer, dupa care acesta se aplica pe produs cu ajutorul unei prese termice, acest procedeu este utilizat in special pentru imprimarea confecțiilor textile (șepci, genți, rucsacuri, borsete etc).

 

·      Tampografie:

o  Tehnologie prin intermediul căreia se pot realiza imprimări la una sau mai multe culori, pe suprafețe plane sau curbe

o  Dimensiunile maxime ale logoului imprimat prin tampografie: 60mm x 60 mm.

o  Tampografia este utilizată pentru personalizarea logo-urilor mai mici pe obiecte din plastic (pixuri, brichete, etc), metal, lemn, piele naturala si artificiala, sticla, ceramica etc.

 

·    Timbru sec, folio, emboss:

o  Tehnologie de imprimare în relief sau în profunzime care permite decorarea articolelor de piele, hartie, carton, PVC etc.

o  Format maxim  120mmx120mm

 

·    Tranfer termic de print digital:

o   Tehnologie recentă care ne permite imprimarea in policromie a obiectelor textile, a celor din ceramică, sticlă, inox, metal vopsit etc.

o   Format maxim A3

 

·     Tipar digital:

o   Tehnologie care ne permite sa realizăm lucrări tipografice la cel mai înalt standard din domeniu, inclusiv tipar date variabile. Putem tipari o gama foarte larga de produse: flyere, brosuri, carti de vizita, reviste, dar si documente cu date variabile: scrisori adresate, instiințări de plata, somații de plata, etc.

o   Format maxim de tipar: 485mm x 330mm

 

Rămânem deschiși oricărei sugestii de îmbunătățire a portofoliului de servicii sau produse. Așteptăm recomandările dumneavoastră la e-mail: promotionale@tropeum.ro